Zeer succesvolle Let's Roll dag

Nieuws afbeelding 28-6-2015
Beste HVM-ers,

Na een zeer succesvolle Let's Roll dag hebben we de balans opgemaakt. We hebben een prachtig resultaat behaald! Dank voor jullie komst en voor het grote aantal aanmeldingen.

Resultaat:
  • Nagenoeg alle teamrollen van de F tot en met de A-lijn zijn ingevuld;
  • Er hebben zich 33 mensen aangemeld voor een rol in een commissie;
  • Er hebben zich 41 mensen aangemeld als 'Helpend Handje' (incidentele klussen);
  • Er hebben zich 13 mensen aangemeld die de scheidsrechterskaart willen halen en hiervoor een cursus willen volgen.
Daarnaast hebben veel kinderen al op het veld kennis kunnen maken met hun teamgenoten.

Dankzij jullie inzet hebben wij de overtuiging dat de start van het nieuwe seizoen veel soepeler gaat verlopen en dat we volgend jaar meer werk kunnen verzetten om de club nog beter te laten draaien.

We zijn er bijna en zoeken nog een paar mensen voor de volgende taken:
  1. TC Lid Zaalhockey
  2. TC Lid Meisjes D
  3. Lid Sponsorcommissie (2x)
  4. Teammanager M8E2
  5. Scheidsrechter begeleiders (6x)
  6. Vrijwilligers Coördinator
  7. Lid Lustrum Commissie HVM 40 jaar
Voor een beschrijving van deze rollen hebben wij een overzicht van de diverse commissies bijgesloten.

Graag vernemen wij wie hiervoor belangstelling heeft. Jouw reactie kun je mailen naar Dennis de Jong: [email protected]. Ook als er nog vragen zijn dan horen wij het graag.

Nogmaals heel erg bedankt en alvast een fijne vakantie gewenst!

Met sportieve groet,
HVM bestuur