Omruilen of inleveren HVM clubshirt

Nieuws afbeelding 3-5-2015

Beste HVM-er,

Nog een aantal weken competitie en toernooien en dan sluiten we dit hockeyseizoen af.

Leden die hun clubshirt willen omruilen

Leden die komend seizoen in een groter clubshirt willen spelen, kunnen dit uiterlijk 13 mei kenbaar maken. Stuur hiervoor een mail naar [email protected] en vermeld duidelijk jouw naam en de gewenste maat van het clubshirt.

Het huidige clubshirt lever je in op maandag 29 juni tussen 17.00 en 21.00 uur in het clubhuis. Voor aanvang van het nieuwe seizoen ontvang je het nieuwe clubshirt. De datum hiervoor wordt nog gecommuniceerd.

Let op! Het inleveren van het clubshirt geldt alleen voor leden die een grotere maat nodig hebben of de club gaan verlaten!

Leden die HVM gaan verlaten

Leden die HVM helaas gaan verlaten leveren hun clubshirt in op maandag 29 juni tussen 17.00 en 21.00 uur in het clubhuis. We gaan ervan uit dat iedereen netjes zijn of haar shirt inlevert, zodat we geen boete hoeven te berekenen.

Met sportieve groet,

HVM Kledingcommissie