header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC

AANGEPASTE PLANNING selectietrainingen

8-4-2015
LET OP: AANGEPASTE PLANNING (relevant voor Keepers, F en E lijnen, Jonges B, J/M E)
Beste leden,
Ook al zitten we nog midden in het seizoen, de TC is al bezig met het organiseren van de selectietrainingen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hierbij alvast het overzicht van deze trainingen, startende op 1 juni. 
Hoe werkt het ook al weer? Je gaat naar de selectietraining van de lijn, waar je volgend jaar in speelt. Dus als je eerste jaars C bent, ga je naar de selectietrainingen van de C, aangezien je twee jaar in 1 lijn speelt. Ben je tweedejaars B, dan ga je naar de trainingen voor de A lijn. Voor de Jongens A is dit jaar geen selectietraining. Keepers opgelet, voor jullie is een aparte training georganiseerd. 
HVM werkt dit jaar met bezwaaravonden, die gehouden zullen worden op 25 en 26 juni op het clubhuis. Voor die tijd wordt de voorlopige indeling gecommuniceerd. Wil je hier bezwaar tegen maken, dan kun je op een van deze twee avonden terecht. Hoe? Dat communiceren wij tegen die tijd. Zet de data vast in je agenda en laat het dan weer lekker los. Voor nu heel veel plezier en succes in het laatste deel van dit seizoen!
De TC
Bijlage

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht