header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Uitnodiging Young Umpire Challenge

Nieuws afbeelding 10-3-2015 Zondag 14 juni 2015 is het weer zover: de Young Umpire Challenge!

Dit jaar vieren we het 2e lustrum en gaan we er dus weer een leuke dag van maken.

Wat is de Young Umpire Challenge?

De Young Umpire Challenge is een gave dag voor jonge, enthousiaste clubscheidsrechters van 14 tot en met 18 jaar. Gedurende de dag ontmoet je andere enthousiaste clubscheidsrechters en doe je gezamenlijk verschillende activiteiten die in het teken staan van teambuilding, positionering, weerbaarheid en spelregelkennis. Top bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse zijn deze dag aanwezig om jullie hierin te begeleiden. Zij zullen je alle tips en tricks van het fluiten leren!


Voor wie? Enthousiaste scheidsrechters van 14 t/m 18 jaar
Wanneer? Zondag 14 juni 2015
Waar? HC Gooische
Hoe laat? 9.30-15.00uur (exacte tijden hoor je na aanmelding)

Ex-deelnemers, huidige toppers

De gehele dag zijn er aanstormende toppers aanwezig die zelf ook twee of drie jaar geleden aan de Young Umpire Challenge hebben deelgenomen. Zo snel kan het gaan!

Ze vertellen je graag waarom deze dag zo leuk is:

Armand Triepels: "Je wordt optimaal begeleid door allerlei landelijke scheidsrechters die normaal gesproken de Hoofdklasse fluiten. Dit geeft een enorme kick! Ze geven je veel goede tips mee.”

Erika Kooistra: "Tijdens de Young Umpire Challenge ontmoet je andere enthousiaste clubscheidsrechters. Op de club was ik een van de weinigen die fluiten erg leuk vond en op zo'n dag als deze ontmoet je allemaal andere mensen die er enthousiast over zijn en er meer over willen leren.”

Niek Klein Beernink: "Fluiten is echt leuk! Op de Young Umpire Challenge ben je met een groep jonge scheidsrechters bezig met een leuke hobby.”

Landskampioenschappen D-jeugd

Wegens succes is de Young Umpire Challenge ook dit jaar weer gekoppeld aan D-Day, hét landskampioenschap waar de beste D-teams van alle districten strijden om de landstitel. Scheidsrechters die al enige fluitervaring hebben, krijgen de kans om de D- kampioenschappen te fluiten onder begeleiding van bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse!

Aanmelden

Ben je enthousiast? Meld je dan nu aan door hier te klikken en het digitale aanmeldformulier in te vullen.

Wacht niet te lang, want vol=vol!

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected].

Sponsoren

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht