LISA Update

Nieuws afbeelding 4-3-2015 LISA is zojuist bijgewerkt met de volgende (lang verwachte) updates:

Arbitrage - Zien wie echtgefloten heeft
De arbitragecommissie kan nu via arbitrage -planning de gemaakte planning vergelijken met wie het DWF heeft afgerond, hier vanuit kan de planning worden aangepast voor het correct registreren van de fluitbeurten.

Sport - Teamtaken
In combinatie met LISATeam / App kun je voortaan ook via LISA de teamtaken beheren, hier kun je dus ook voortaan rijschema's maken, zodat deze automatisch in de kalender in de app / LISATeam van het lid verschijnt.

Tucht DWF opmerkingen
Vanaf nu kun je in tucht ook de opmerkingen van de scheidsrechter / ondersteuning omtrent een kaart inzien.

LISA - Wedstrijdformulieren
Op het dashboard toont LISA nu ook de kaarten en opmerkingen van de afgelopen 8 dagen.

Daarnaast verbergt LISA nu standaard-leden met een niet speelgerechtigde spelactiviteit op de spelerlijst van het DWF.