header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zaalhockey

JD1 in de zaal al kampioen met nog 2 wedstrijden te spelen!

Nieuws afbeelding 2-2-2015

Na een super zaalseizoen waar JD1, 1 keer gelijk heeft gespeeld en verder alles gewonnen kwamen ze vandaag voor een test te staan.

Ze moesten namelijk 2 keer winnen!

Na een goede 1ste wedstrijd met een 5-3 overwinning, moesten ze 2 de wedstrijd tegen de nummer 2 van de poule: Rood Wit. Beide teams hadden nog niet tegen elkaar gespeeld. Het ging er meteen heel snel aan toe met in de 1ste helft een goede goal uit een mooie strafcorner variant door Jasper de Kloet!

Met een 1-0 voorsprong ging JD1 de rust in. Na even goed uitgerust te hebben tijdens de rust begonnen ze de 2de helft. Na een hele hoop kansen, ging Rood Wit met nog 6 minuten te gaan met een vliegende keeper spelen. Ze moesten scoren anders zou Mijdrecht 1ste worden. Binnen 2 minuten lukte het hen inderdaad om te scoren. 1-1 met nog 4 minuten te gaan werd het heel spannend.

Rood Wit haalde hun vliegende keeper weer eruit en toen kreeg Mijdrecht weer grip op de wedstrijd, na een mooie actie van Floris via de rechterkant en een goede voorzet op Fynn lukte het HVM om met nog 2 seconden op de klok voor het eindsignaal te scoren, 2-1! Door deze hele goede prestatie is JD1 in de zaal al kampioen met nog 2 wedstrijden te spelen.

Gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie!!