header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Heren en Dames 1

Dames 2 geplaatst voor districtskampioenschap topklasse reseverteams

Nieuws afbeelding 11-1-2015

Onze dames 2 hebben zich vanmiddag geplaatst voor het districtskampioenschap topklasse reseverteams, wat een geweldige prestatie!!!

Door in hun laatste speelweekend één keer te winnen bleven zij voor op hun concurrenten en was een tweede plaatst veilig gesteld.
Even was een kampioenschap in de zaal ook nog haalbaar, maar helaas werd de laatste wedstrijd tegen HBS dames 2 verloren met 5-3. Maar met de tweede plaats mag mijdrecht tevreden zijn. Mooi en verzorgd hockey zorgde er de afgelopen weekenden voor dat mijdrecht zich goed staande wist te houden in de hoogste klasse voor reserve teams. Tegenstanders zoals Amsterdam D2 en AMVJ D2 werden verslagen en ook tegen kampioen HBS werd een punt gepakt.

Een mix van jong en oud heeft de afgelopen zaalperiode laten zien dat zij wel degelijk hun mannetje kunnen staan in deze competitie. Laure, Jenny, Judith, Evelien, Anouk, Suzanne, Lindsey, Babs en Claudia jullie mogen trots zijn op deze te gekke prestatie! Een plek op de district kampioenschappen is dan ook dik verdiend. Gefeliciteerd!

Ze spelen a.s. zondag in de Waterakkers in Heemskerk om 10.00 uur hun eerste wedstrijd tegen Terriërs dames 2. Deze dames werden vorig jaar landskampioen bij de reserve teams op het Nederlands kampioenschap. Mijdrecht kan zich dus opmaken voor een zware, maar leuke wedstrijd. De andere teams die spelen om een ticket voor het NK zijn HIC dames 2 en oude bekende, HBS D2.

Kom aanstaande zondag dus met z’n alle naar de sporthal in Heemskerk en schreeuw Mijdrecht D2 naar een overwinning! Ze kunnen jullie support hard gebruiken!

STAAND VLNR: LAURE RUSSCHEN-MONTANUS, BABS RÖLING, SUZANNE OTTEN, JENNY ZONNEVELD

ZITTEND VLNR: LINDSEY MINNAARD, EVELIEN VERSTEEG, ANOUK DIX, CLAUDIA RÖLING