TC

Coachavond Zaalhockey 4 december, ook voor zaalscheidsrechters!!

Nieuws afbeelding 28-11-2014 Voor alle coaches en zaalscheidsrechters:

Na lang wachten op het wedstrijdschema gaat volgende week het zaalhockeyseizoen dan eindelijk van start met het eerste speelweekend!

In aanloop naar de start van het seizoen nodigen wij jullie graag uit voor de coachavond voor zaalhockey op donderdag 4 december. We starten de avond om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en sluiten de avond rond 21.00 af.

Tijdens deze avond willen we ingaan op de speltactiek bij zaalhockey, het fluiten in de zaal, de informatie in LISA over de wedstrijden, inclusief het stukje zaalleiding. Verder ontvangen jullie deze avond een hand-out van de KNHB en de wedstrijdballen.

Mocht het niet lukken om deze avond aanwezig te zijn graag zo spoedig mogelijk reactie naar Eva van Scheppingen ([email protected])

Graag tot 4 december!