TC

Wedstrijdindeling zaal nog onbekend

Nieuws afbeelding 24-11-2014 Bericht voor coaches en managers:
Helaas is de wedstrijdindeling voor de zaal nog steeds niet bekend. Dit ligt nu al een hele tijd bij de KNHB, die zelfs niet kan aangeven wanneer het wel bekend wordt. Het is dus afwachten. Zodra wij nieuws hebben, zullen we dit zo snel mogelijk communiceren. Let op: het eerste weekend in de zaal is al 6/7 december.
Als TC willen wij de teams die als eerste spelen ook als eerste indelen voor trainingen in de zaal. De eerste trainingen zijn volgende week maandag en dinsdag gepland. Als wij woensdag  nog geen nieuws hebben van de KNHB gaan we de eerste trainingen toch maar inrichten. Wij vertrouwen erop jullie hiermee voor zover als kan te hebben ge├»nformeerd. We hopen snel concreet nieuws te kunnen brengen.
Hartelijke groet,
Jiska Pleunes