TC

Jij komt toch ook? Super gave clinic C en D jeugd HVM door MB1 en JB1

Nieuws afbeelding 21-11-2014

Schrijf je snel in!

Op zondag 30 november vanaf 14.00 uur organiseren MB1 en JB1 een super gave clinic voor de D en C jeugd van HVM. Alle jongens en meisjes uit de D en C teams van HVM zijn welkom op deze clinic. Je gaat in groepjes langs verschillende oefeningen onder leiding van spelers uit de JB1 en MB1. Je leert gave trucjes, gekke moves, leert een stukje tactisch en technisch hockey en maakt daarnaast kennis met de warming up vormen van de JB1 en MB1.

De clinic zal starten met een gezamenlijke warming up en daarna zal er in kleine groepjes intensief gewerkt worden. Na de eerste ronde oefeningen zullen de JB1 en MB1 een demonstratie geven van de oefeningen die je gaat doen na de pauze. Je kunt daar dus al zien wat je na de pauze gaat oefenen. Je kunt hier onder andere denken aan scoops, 3D technieken, sleepcorners, overtal uit hockeyen enz. De dag wordt afgesloten met een toernooi vorm waar je op niveau onderlinge wedstrijden gaat spelen. En daarin kan je natuurlijk je nieuw geleerde trucjes laten zien aan de supporters langs de kant. De spelers van JB1 en MB1 zijn tijdens deze toernooirondes jullie coaches. In deze 3 uur durende clinic maak je dus kennis met verschillende vormen van hockey wat wordt gecombineerd met enorm veel fun en plezier. Uiteraard is er ook een pauze, waarin je iets te drinken en te eten krijgt.

De kosten voor deze clinic zijn 10,- euro en kun je op de dag zelf contant betalen bij de inschrijftafel. De aanmeldingen lopen via de website van HVM Hockeyschool (zie hieronder voor de link). Je vult daar dan je gegevens in en dan komt het in orde. De opbrengst van de clinic komt ten goede aan de trainingsstage in Spanje die de JB1 en MB1 in februari zullen volgen. Deze teams gaan daar met elkaar een week lang trainen en wedstrijden spelen om zich zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op de tweede seizoenshelft. Zoals je zult begrijpen zit daar voor de twee organisatoren veel voorbereidingstijd in en ook de tijd ter plekke. Zij doen dit voor niets. Een deel van de opbrengst zal worden gestopt in de reiskosten van deze organisatoren. De extra begeleiding gaan allen op eigen kosten mee. Het overige deel van de opbrengst wordt besteed aan een sportieve clinic in Spanje. Een clinic die gericht is op teambuilding, zodat JB1 en MB1 nog sterker worden. Het Bestuur en de TC van HVM ondersteunen dit initiatief van harte. Een initiatief waardoor zowel de jeugd als deze twee teams zich hockey technisch nog meer kunnen ontwikkelen en dit gecombineerd wordt met veel plezier. Dus schrijf je snel in!

Wanneer? 30 november 2014

Hoe laat? 14.00 – 17.00 uur