Rommel op het terrein en de velden!

Nieuws afbeelding 4-11-2014

Beste leden,

Afgelopen maandagmorgen heb ik weer mijn wekelijkse rondje gemaakt over de velden.

Ik ben toch wel erg geschrokken van de rommel die ik heb aangetroffen, ondanks de aandacht die daaraan op de website is gegeven.

Bij alle 4 de dug-outs is het een troep van jewelste.

Lege flesjes, bekertjes, snoepwikkels, lege zakken van chips, bitjes, haarbandjes, griptape, etc. etc. En niet alleen in en rond de dug-outs, maar ook bij de doelen. Mensen leggen daar dikwijls een flesje weg om tussendoor snel iets te kunnen drinken en laten na afloop dat flesje liggen.

Daarnaast trainingsattributen (pionnetjes, hesjes en kunststof doeltjes).

Na de wedstrijden van de mini’s op zaterdag dienen de gebruikte materialen opgeruimd en opgeborgen te worden in de daarvoor bestemde berging.

Dames en heren coaches, neem uw verantwoordelijkheid.

Na de wedstrijden op zaterdag en zondag, maar ook na de trainingen door de week, dienen lege flesjes etc. etc. opgeruimd te worden. Na de laatste training ook de trainingsmaterialen opruimen.

Na de wedstrijden krijgen de teams limonade te drinken. En wat gebeurt er; men drinkt de limonade op en vertrekt. Een ander kan dan de troep opruimen. Zo hoort dat niet: breng lege kannen terug naar de bar en gooi lege bekertjes in de daarvoor bestemde bekerbak of in een andere afvalbak.

Er staan 8 grote containers rond de velden en 10 afvalbakken in het clubhuis dus voldoende mogelijkheid om uw afval te deponeren. Het is een kwestie van een paar stappen zetten.

Samen moeten we het complex schoon zien te houden.

Met sportieve groet namens de barcommissie,
Rob de Jong