TOPJOB ZOEKT VRIJWILLIGER!

Nieuws afbeelding 13-10-2014

Sinds 7 jaar neemt Carla Visser het wedstrijdsecretariaat van de zaterdag voor haar rekening. Het mooie van deze klus is dat je een belangrijke bijdrage kan leveren aan de club zonder dat je echt verstand hebt van hockey. Als wedstrijdsecretaris maak je aan het begin van elke competitie de indeling qua tijd en veld voor de thuisspelende verenigingen, waardoor je echt deel uitmaakt van de vereniging. Nog een pluspunt: je bent belangrijk voor de jeugd, de basis van de groei en bloei van HVM. Het wedstrijdsecretariaat kost je aan het begin van de competitie ongeveer een ochtend en daarna nog geen uur in de week.

Inmiddels kan Carla het werk als wedstrijdsecretaris niet goed meer combineren met haar baan, ander vrijwilligerswerk en haar gezin. Om die reden zijn wij op zoek naar een vervanger die met evenveel passie deze klus wil klaren. Het spreekt voor zich dat Carla haar opvolger goed wil inwerken; de periode die voor ons ligt leent zich daar goed voor, omdat de opstart van het nieuwe seizoen net achter ons ligt. Dus als deze topjob in onze mooie vereniging je aanspreekt vragen wij je om je aan te melden zodat Carla je op weg kan helpen het wedstrijdsecretariaat van de jeugd over te nemen.

Mocht je belangstelling hebben laat het Carla dan even weten, ofwel via de mail [email protected] ofwel telefonisch 06-23962781.

Met sportieve groet,

Het bestuur van HVM