Open Dag Hockeyclub HVM wederom een groot succes!

10-9-2014

Zondag 7 september vond de jaarlijkse Open Dag van Hockey Vereniging Mijdrecht plaats. Circa 30 enthousiaste kinderen van verschillende leeftijden hebben mee gedaan aan allerlei hockey oefeningen op het veld. In het clubhuis werden de ouders intussen ontvangen door de voorzitter en geïnformeerd over de club. Na afloop werd de kinderen een heerlijk ijsje van IJssalon L’ Opera aangeboden en een tasje van de Rabobank met daarin o.a. een kortingsbon van Intersport DUO Mijdrecht.

Een aantal kinderen is meteen lid geworden en zij starten deze week al met de trainingen. Ook als je nog geen inschrijfformulier hebt ingevuld, of de Open Dag gemist hebt, ben je van harte welkom om een aantal keer mee te komen doen met een training. Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom!

Ingevulde aanmeldformulieren kunnen geretourneerd worden naar de Ledenadministratie: [email protected]

Bijlage