Succesvolle uitlevering en verkoop HVM clubkleding

Nieuws afbeelding 7-9-2014

Afgelopen zaterdag 6 september zijn alle teams voorzien van het nieuwe HVM club- en keepershirt. Met dank aan de sponsoren (Advisor ICT Solutions, Rabobank, Profile Tyrecenter Hogendoorn en Zijtveld Accountants) liepen alle spelers en speelsters er weer fris en strak bij.

Tevens vond de verkoop plaats van de nieuwe HVM short/rok en kousen. Boven verwachting is er veel kleding verkocht waarvan de opbrengst nu ten goede komt van de clubkas. Hierdoor is HVM in staat om zich verder te ontwikkelen.

Aanstaande vrijdag 12 september van 17.00 tot 19.00 uur vindt er in het clubhuis nog een tweede verkoopmoment plaats van de kleding. Ook kunnen leden dan langskomen ingeval van eventuele ongemakken aan het club-of keepershirt. Hierna zal de clubkleding verkocht worden via een webshop. Het passen van clubkleding en het ophalen van webshop bestellingen vindt dan plaats via Intersport DUO in Mijdrecht.
Leuke teamfoto's in de nieuwe kleding kun je mailen naar: [email protected].