Ophalen HVM club/keepershirt 6 september

Nieuws afbeelding 1-9-2014

Beste HVM-ers,

Eindelijk is het zover! Op 6 september kan het nieuwe HVM club/keepershirt afgehaald worden in het clubhuis. Wij zijn ons ervan bewust dat het kort dag is aangezien volgende week zaterdag al de eerste competitiewedstrijd is, maar eerdere levering bleek helaas niet mogelijk.

Jongste Jeugd (F) teams die op 30 of 31 augustus een oefenwedstrijd spelen en nog geen clubtenue hebben adviseren wij in een wit shirt te spelen met een donkere broek/rok. Op 6 september zijn de nieuwe HVM broek/rok en kousen wel beschikbaar en worden in het clubhuis verkocht.

Ophaalinstructie 6 september

Leden die hun shirt al gepast hebben

Aan het einde van vorig seizoen heeft 90% van de leden de shirts gepast. Voor deze spelers geldt dat de shirts per team verpakt klaar staan. Dit pakket kan door de manager/coach (of indien die er nog niet is door een ouder van het team) op 6 september tussen 07.30 en 17.00 uur in het clubhuis opgehaald worden.

Leden die hun shirt nog niet gepast hebben

Leden die nog niet gepast hebben moeten 6 september tussen 07.30 en 17.00 uur zelf in het clubhuis langskomen om hun shirt op te halen. Ter herinnering krijgen leden die dit betreft hiervoor nog een mail gestuurd.

Wisseling keeper-veldspeler

Mocht je aan het eind van het afgelopen seizoen een keepershirt gepast hebben, maar dit seizoen toch als veldspeler gaan hockeyen (of vice-versa), stuur deze wijziging dan uiterlijk 4 september per mail naar [email protected].

Bruikleenovereenkomst

Het nieuwe club/keepershirt wordt door HVM aan de leden in bruikleen gegeven. Bijgesloten vinden jullie de bruikleenovereenkomst. Wij willen de coach/manager van het team vragen om per team de getekende bruikleenovereenkomsten te verzamelen en uiterlijk 13 september in te leveren op HVM (bar).

Verkoop nieuwe HVM broek/rok en kousen

Op 6 september wordt in het clubhuis de nieuwe HVM broek/rok en kousen verkocht. Spelers die nog over de ‘oude’ broek/rok en kousen beschikken mogen hier dit seizoen nog in spelen. Met ingang van seizoen 2015-2016 is de nieuwe HVM broek/rok en kousen wel verplicht.

Prijzen:

Broek / Rok Junior          € 32,50

Broek / Rok Senior         € 34,95

Kousen                             € 12,50

De kleding kan in het clubhuis met pin afgerekend worden.

Vragen?

Als er nog vragen zijn dan kun je deze mailen naar Dennis de Jong, [email protected]

Met sportieve groet,

Dennis de Jong