Uitlevering nieuwe HVM clubkleding

Nieuws afbeelding 19-8-2014
Beste HVM-ers,

Op dit moment is onze leverancier druk bezig om het nieuwe HVM clubtenue te produceren. De verwachting is dat de kleding met twee weken beschikbaar komt, dus voor aanvang van de competitie. Eind van deze week krijgen wij de definitieve planning en zullen wij jullie hierover informeren.

Er worden weer een aantal dagen gepland dat alle leden de kleding op de club op kunnen halen. Tevens is op de club ook de verkoop van de nieuwe HVM short/rok en kousen voor leden die hier behoefte aan hebben. Na de uitleverdagen is de nieuwe short/rok en kousen uiteraard ook te koop. Hiervoor wordt een webshop ontwikkeld en zal de uitlevering via DUO Sports (Mijdrecht) gaan plaatsvinden. Hierover ontvangen jullie later ook meer informatie.

Goed om te melden is verder dat wij leden de mogelijkheid willen bieden om het oude clubshirt te doneren aan een goed doel, namelijk stichting4life (www.stichting4life.nl). Deze stichting steunt kinderen en scholen in Kenia. Vanuit HVM wordt deze actie geco√∂rdineerd door Anita Isaacs.

Wordt vervolgd.

Groet,