Bestuur

Geniet van het oude veld 1 nu het nog kan! Maandag start de aanleg van het nieuwe waterveld.

15-8-2014

De laatste weken is er door de gemeente samen met ons hard gewerkt om de renovatie van ons eerste veld zo snel mogelijk te starten, nadat de rechtbank een positieve uitspraak heeft gedaan. Aanstaande maandag start de firma CSC met het verwijderen van het oude veld en hekwerk. Namens de gemeente zorgt BAS voor de aansturing van de werkzaamheden die uiterlijk 19 september gereed moeten zijn.

Voor HVM betekent dit dat tot 19 september maar één veld beschikbaar is. Het trainingsschema zal voor deze weken aangepast worden, ook zullen we de wedstrijdplanning hierop moeten aanpassen. Maar daarna beschikken we over het lang verwachte waterveld, waar we weer jaren veel plezier van gaan hebben. Matthijs Dull, Albert Huijssoon en Niek de Kloet begeleiden voor HVM de renovatie. Voor enkele werkzaamheden, die eenvoudig door ons zelf zijn uit te voeren, zullen we een beroep doen op de leden om hiermee de extra kosten van het waterveld te reduceren.

A.s. Zaterdag (16 aug) starten we om 9.00 met het verwijderen van de reclameborden, alle hulp is welkom. Voor de overige activiteiten zullen we z.s.m. een oproep doen.

Met vriendelijke groeten,

Niek de Kloet