Oproep tot passen van nieuwe HVM clubshirt (26/27/28 juni)

Nieuws afbeelding 26-6-2014

Beste (ouders van) leden,

Gisteravond is tijdens de Algemene Leden Vergadering goedkeuring gegeven op de contributieverhoging van EUR 15,00 voor leden die competitie spelen en EUR 5,00 voor leden die geen competitie spelen. Onderdeel van de contributieverhoging is dat de competitie spelende leden vanaf de start van komend seizoen een nieuwe HVM thuisshirt of keepershirt van de club te leen krijgen. Het shirt gaat drie jaar mee. Als gedurende drie jaar een lid uit zijn/haar shirt groeit krijgt hij/zij gratis een nieuw shirt. Alleen bij verlies of beschadiging van het shirt moet het lid hiervoor een (extra) vergoeding betalen.

Naast het thuisshirt dat leden krijgen hebben wij ook een uniform uitshirt en uitkousen gemaakt. Een team kan collectief besluiten om het uitshirt (de prijs moet nog definitief vastgesteld worden en zal maximaal EUR 39,95 per stuk zijn) en uitkousen (EUR 12,50 per stuk) te bestellen, de leden schaffen deze spullen dus zelf aan. Het spelen in het nieuwe HVM uitshirt is nogmaals geen verplichting en zal als team besloten moeten worden om dit aan te schaffen. In principe is de uitkleding leverbaar rond de winterstop komend seizoen, tenzij er al teams zijn die uiterlijk 2 juli hiervoor al opdracht geven. In het laatste geval is de uitkleding ook bij de start van het seizoen beschikbaar. Als er behoefte is aan uitkleding graag een mail sturen naar [email protected].

Komend seizoen wordt gewoon nog met het huidige broek/rok en kousen gespeeld en worden ook de huidige trainingspakken die door sponsoren ter beschikking zijn gesteld gewoon gebruikt. Gefaseerd willen we de komende jaren groeien naar volledig uniforme clubkleding. Leden die begin komend seizoen een nieuwe broek/rok of kousen nodig hebben gaan wij direct het nieuwe model aanbieden. Bij het uitleveren van het thuisshirt begin september zullen de nieuwe broek/rok en kousen ook verkocht worden. Nadere informatie over waar deze kleding verkrijgbaar is volgt.

Op het clubshirt staan vier vaste sponsoren. Wij bieden de mogelijkheid aan individuele sponsoren om een sponsoruiting te zetten op bijvoorbeeld een trainingspak, teamsweaters en tassen (of bijvoorbeeld een reclamebord). Indien er bedrijven zijn die hiervoor belangstelling hebben dan ontvangen wij graag een reactie via de Sponsorcommissie ([email protected]). Zij nemen dan contact op om de mogelijkheden verder te bespreken.

Tijdens het passen van het shirt de komende dagen hebben wij de nieuwe clubkleding op poppen staan, zodat een ieder al kan zien hoe de nieuwe kleding eruit ziet.

Wij willen iedereen die competitie speelt of gaat spelen oproepen om te komen passen! Hierdoor kunnen wij de voorraad met kleding zo laag mogelijk houden en kunnen wij garanderen dat iedereen de juiste maat krijgt. Leden die niet komen passen nemen het risico dat er niet de juiste maat beschikbaar is begin van het seizoen.

Het passen van de shirts is op HVM op de volgende dagen:

• 26 juni van 16.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur
  • 27 juni van 16.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur