Nieuw clubshirt volgend seizoen

Nieuws afbeelding 7-6-2014

Met ingang van seizoen 2014-2015 willen wij een verandering gaan aanbrengen in ons kleding(sponsor)beleid.

De belangrijkste reden hiervoor is dat vanwege het nieuwe waterveld de exploitatiekosten op de club gaan stijgen. Een primaire reactie is dan om hiervoor de contributie te verhogen. Het bestuur heeft echter een slimmere wijze gevonden dat naast dekking in de kosten ook een aantal andere belangrijke voordelen gaat opleveren. De oplossing is het in eigen beheer nemen van de clubkleding. Deze mogelijkheid is er ook aangezien aan het einde van dit seizoen onze overeenkomst met Intersport DUO eindigt. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende wensen geuit waar wij graag invulling aan willen geven. Verlaging van administratieve lasten (registratie kleding verplaatsingen van het ene naar het andere seizoen en doorbelasting van sponsorbijdrage) is een wens vanuit de sponsorcommissie. Verder is uniformiteit en uitstraling van de vereniging een belangrijk aandachtspunt. Met oog voor de bestaande sponsoren willen wij tenslotte graag de sponsorinkomsten structureel vergroten.

Het voornemen van het bestuur is om met ingang van komend seizoen een nieuw clubshirt te introduceren dat uniform is qua sponsoren voor de gehele vereniging. Tevens zal de broek/rok en kousen vernieuwd worden met als uitgangspunt dat iedereen met ingang van seizoen 2015-2016 hierin speelt. Het trainingspak, hoody (er zijn teams die aan het begin van het seizoen hoodies ‘verkopen’ aan sponsoren en ouders om met de opbrengst in dat seizoen leuke activiteiten te kunnen doen) en eventueel tassen zijn wel van een individuele sponsoruiting te voorzien. Het plan dat wij aan de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 25 juni ter besluitvorming voor willen leggen is om het thuisshirt aan alle competitie spelende leden te verstrekken en daarvoor een jaarlijkse extra contributiebijdrage te vragen. Op de ALV willen wij het nieuwe shirt ook presenteren. Het uitshirt en uitkousen zijn eventueel door teams als collectief aan te schaffen met op het shirt dezelfde vier shirtsponsoren als op het thuisshirt. Het trainingspak dat door huidige sponsoren wordt aangeboden blijven wij hergebruiken in overleg met de huidige sponsor. Teams die in nieuwe trainingspakken gaan spelen bieden wij het eveneens nieuwe club trainingspak aan, zodat ook dit op de langere termijn gestandaardiseerd wordt. Door dit model vloeit de marge op de kledingverkopen in de clubkas in plaats van naar de retailer. Het mooie voor de leden is dat ze voor dezelfde contributieverhoging (als gepland voor het waterveld) nu ook een nieuw clubshirt krijgen.

Met sportieve groet,

N.B.

Belangrijk: Om de nieuwe shirts voor volgend seizoen op tijd en in de juiste maat te krijgen moet er in de maand juni gepast worden. De volgende dagen zijn jullie welkom. Kom want anders loop je het risico geen nieuwe shirt te hebben voor volgend seizoen.

Donderdag 26 juni (van 16.00 tot 18.00 uur & 19.00 tot 21.00 uur), vrijdag 27 juni (van 16.00 tot 18.00 uur & 19.00 tot 21.00 uur),  Zaterdag 28 juni (van 10.00 tot 14.00 uur).