Selectie voor de Meisjes E8, E6 en Meisjes F

Nieuws afbeelding 20-5-2014

Beste HVM-jeugdleden en ouders/verzorgers,

Wij willen jullie als TC wijzen op de selectiedag voor de jongste jeugd die 28 mei van 16.30 - 18.00 zal plaatsvinden.

Voor het eerst zal er een selectie plaatsvinden voor de teams die volgend seizoen in de 8E, 6E en F zullen worden ingedeeld . De KNHB zal de wijze van indelingen van de jongste jeugdteams aanpassen en zal hen indelen op niveau. Het is aankomend seizoen zo, (voor het eerst) dat het eerste team, bijvoorbeeld M6E1 het hoogste niveau zal spelen (bijv 1e klasse), en het onderste team (bijv. M6E5) het laagste niveau (bijv. 4e klasse). Om te voorkomen dat er nu teams worden samengesteld die volgend seizoen met grote aantallen/verschillen zullen winnen of verliezen, zijn wij ook genoodzaakt om ook te gaan kijken naar de sterkte van het individu.

De samenstelling van de teams gebeurt op de volgende wijze:

1) Evaluaties gedurende het seizoen door trainers en coaches
2) Selectiedag op 28 mei
3) Wedstrijdobservatie door de TC op aantal zaterdagen
4) Ook zal er worden gekeken of eventueel vriendinnen bij elkaar kunnen worden gezet / verzoeken die per e-mail zijn ontvangen

De selectiedag is voor velen een spannend moment. Jullie begrijpen dat het een flinke klus is, en dat het onmogelijk is om aan de verwachtingen van iedereen te voldoen. De Technische Commissie doet haar uiterste best de teams zorgvuldig in te delen. We streven er naar de indeling medio juni bekend te maken via de website.

Paar algemene opmerkingen:

· Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
· Zorg dus voor scheenbeschermers en een bitje.
· Mocht je niet kunnen, meld je dan uiterlijk woensdag 21 mei per e-mail af bij mij (Anouk Dix).
· Bij vragen, neem contact op met Anouk Dix of Claudia Röling.

We wensen jullie heel veel plezier en succes.

Anouk Dix & Claudia Röling,
Technische Commissie meisjes E&F