zondag 25 mei - speciaal - HVM zoekt nieuwe en oude leden!

Nieuws afbeelding 19-5-2014

HVM zoekt nieuwe en oude leden!

Bij onze supergezellige hockeyvereniging van ruim 600 leden in Mijdrecht zijn we op zoek naar aanvulling voor ons super-enthousiaste Jong Dames 1 team. Ben jij tussen de 16 en 24 jaar en heb jij in het verleden gehockeyd of wil jij het eens proberen, dan ben je van harte welkom.

Wat hebben wij je te bieden? Naast een gezellige familiegerichte club met veel gezelligheid en activiteiten voor jong en oud, en een prachtig clubhuis heeft dit team een uitstekende coach/trainer die de meiden met veel motivatie traint en begeleidt. Heb je zin om eens met de dames te trainen stuur dan een mail naar [email protected].

Behalve voor dit leuke team zijn wij altijd op zoek naar jongere of oudere hockeyers die al dan niet in het verleden hebben gehockeyd voor aanvulling van alle senioren teams of voor bij de trimmers. Kom gezellig langs of mail even naar bovenstaand adres.

Vind je het leuk om bij HVM te hockeyen, kom dan a.s. zondag 25 mei een kijkje nemen. Alle teams spelen thuis, dus het is sowieso heel gezellig op de club. Bij voldoende animo zullen we na afloop van de wedstrijd van Heren 1, rond 16:00 uur wat wedstrijdjes op een half veld spelen met aspiranteleden en Dames Jong. Je kunt je aanmelden per e-mail ([email protected]) of zondag bij de bar, vraag naar Jenny Zonneveld.