Nieuwe borden langs het veld van HVM

Nieuws afbeelding 12-5-2014 Bij de wedstrijd van de Mijdrechtse hockeydames tegen IJburg, zondag, zag het publiek dat er deze week twee nieuwe borden langs het veld van Hockeyvereniging Mijdrecht zijn geplaatst.

Sponsors weten hun weg te vinden naar de velden van HVM. De ruim 600 leden, hun familie, hun vrienden en andere hockeyliefhebbers komen elke week wel één of meer keer naar de club voor trainingen en wedstrijden, weer of geen weer. Twee nieuwe borden zijn van A2 Makelaars en Gunther Makelaars, nieuwe sponsors voor de club. Zij gingen een overeenkomst voor drie jaar aan. Korver Makelaars verlengde het bestaande contract met drie jaar. Reactie van HVM: "Een sponsor van HVM scoort altijd!"

De dames van HVM deden dat ook, ze wonnen in de regen met 4-0.