World Beach Hockey Festival 2014, Den Haag (strand Scheveningen)

Nieuws afbeelding 7-5-2014

Als officieel side-event van de Rabobank Hockey World Cup vindt van 12 t/m 14 juni het World Beach Hockey Festival plaats op het strand van Scheveningen. Drie dagen lang zal het The Hague Beachstadium in het teken staan van Beach Hockey, gezelligheid... en feest! Ook zijn we trots te mogen melden dat de FIH het World Beach Hockey Festival officieel steunt.

Het World Beach Hockey Festival bestaat uit drie toernooien:

·World Beach Hockey Cup (12 t/m 14 juni)
·Toptoernooi (14 juni)
·Recreantentoernooi (14 juni)

Naast de toernooien zal op vrijdag én zaterdag het grootste beach T-Dansant van Nederland gehouden worden. Voor de liefhebbers zal vrijdag voorafgaand aan de beachparty de voetbalwedstrijd Nederland –Spanje op een groot scherm gekeken worden. Uiteraard wordt gedurende de drie dagen op meerdere schermen de wedstrijden van het WK Hockey live uitgezonden.

Het is nog steeds mogelijk om teams in te schrijven voor het top- en het recreatietoernooi. Meer informatie over het Beach Hockey Festival of gelijk inschrijven? Ga naar www.beachhockey.nl. of mail naar [email protected]