C&D Overnight Camp begonnen!!

Nieuws afbeelding 8-5-2014
Het C&D Overnight Camp is gestart! Na hard werken aan de voorbereidingen door de kampleiding Thom Fokker, Erik Jan van Tol en Claudia Röling, bijgestaan door vele vrijwilligers, hebben zo'n 90 jeugdleden zich vanochtend gemeld voor een heel gaaf hockey kamp. Wie op het HVM terrein kwam, kon zijn ogen uitkijken: het clubhuis is versierd, de bar is oranje gemaakt voor het WK Hockey, overal in het clubhuis liggen oranje zitzakken, de springkussens staan op het terrein, de vlaggen van diverse hockeylanden hangen en muziek klonk over de velden. Na inschrijving en overhandiging van een Rabobank tasje met inhoud, konden de sportievelingen hun spullen kwijt in een van de drie legertenten op het terrein. Veel tijd was er niet, want de warming up begon al snel, waarna de deelnemers aan de eerste oefeningen begonnen. Het belooft een mooie tweedaagse te worden met veel verschillende activiteiten. Zo wordt vanmiddag hockey met fun gecombineerd, is er vanavond een workshop van de Heren 1 en Dames 1 en morgenochtend een echte clinic van twee tophockeyers, Sabine Mol en Sian Keil. Kortom, een mooie start van het WK thema Let's celebrate hockey!!