Lidmaatschschap opzeggen? vóór 30 april!

18-4-2014
We zien iedereen liever blijven natuurlijk, maar mocht je toch op willen zeggen houd dan rekening met de volgende spelregels:

Het lidmaatschap kan alléén schriftelijk worden opgezegd voor 30 april van elk jaar via het formulier op de site (log in op de website, menu 'Emma' > 'Opzeggen') of door een brief te sturen naar:
Ledenadministratie HVM
Ambachtsherensingel 25
3641 KL Mijdrecht.

Je ontvangt na verzending van mail of brief binnen 5 werkdagen een bevestiging per mail van de opzegging. Indien je deze niet ontvangt zul je zelf contact hierover moeten opnemen met de ledenadminstratie via [email protected].

Alleen opzeggingen welke vanuit Hockey Vereniging Mijdrecht schriftelijk zijn bevestigd zijn geldig.

De opzegging gaat in per einde speelseizoen, d.w.z. op 1 juli van elk jaar. Vanaf die datum zal het lidmaatschap worden omgezet naar oud-lid en heb je geen toegang meer tot LISA.

Leden welke hebben opgezegd (onder voorbehoud opzeggen, is OOK opzeggen) worden niet toegelaten tot de selectie trainingen en zullen daarom ook niet in een team worden geplaatst. Wordt de opzegging later ongedaan gemaakt of kom je later terug bij HVM dan word je geplaatst in een team waar ruimte is.

Mocht je -om welke reden ook- opzeggen en in het nieuwe seizoen alsnog opnieuw lid worden, dan zijn er opnieuw inschrijfgeld/administratiekosten à € 30,00 verschuldigd.

Wij attenderen je erop dat bij opzegging na 30 april van elk jaar, een heel jaar contributie verschuldigd bent; restitutie is niet mogelijk.

Als je online wilt opzeggen moet je ingelogd zijn.