Nieuwe hoofdtrainer

Nieuws afbeelding 14-4-2014
Beste Leden,

Vorige week hebben we het vertrek van Chris Ruijs aangekondigd. Deze week maken we vol verwachting bekend dat vanaf volgend seizoen Paul Postema onze hoofdtrainer zal zijn. In deze rol volgt Paul Chris op als spil in onze fantastische groep trainers en coaches.
Overigens is Paul al vanaf februari dit jaar actief met Dames 1 en ondersteund onder andere Heren 1 en andere teams waar mogelijk.

Paul heeft een mooie en diverse hockey achtergrond:
Actief als technisch trainer voor het nationale mannen elftal en U18 elftal van Oostenrijk, kort betrokken geweest bij Dusseldorf Heren 1 in de Duitse Hoofdklasse en technisch trainer voor de lijnteams van Royal Antwerp Hockey Club.

Paul gaat Dames 1 trainen/coachen, Meisjes A1 trainen/coachen, de 2e training van Heren 1 verzorgen en niet minder belangrijk de hoofdtrainersfunctie vervullen.

Wij hopen op een mooie voorzetting van onze sportieve prestaties, en nog veel belangrijker, op veel plezier en gezelligheid op onze velden.

Paul, welkom en veel plezier en succes.

Namens de TC en bestuur.