Een sponsor van HVM scoort altijd!

Nieuws afbeelding 10-4-2014

Beste HVM-er,

Een club als HVM kan niet zonder de steun van onze sponsoren. Via deze weg willen wij onze hagelnieuwe brochure met sponsormogelijkheden onder de aandacht brengen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Naast de voorbeelden uit de brochure is er altijd ruimte voor maatwerk. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie ([email protected]).

U kunt onze vereniging ook nog op een andere manier financieel ondersteunen. Koopt u als HVM-lid of ouder van een jeugd-lid een nieuwe Volvo bij de Volvo Bangarage in Mijdrecht, dan ontvangt HVM daarvoor maar liefst een bedrag van EUR 1.000,-. Een bewijs van lidmaatschap is bij onze penningmeester ([email protected]) op te vragen en kunt u bij de Volvo Bangarage overleggen.

Wij rekenen op u!

HVM Sponsorcommissie