Vertrek Hoofdtrainer Chris Ruijs

Nieuws afbeelding 10-4-2014
Beste leden,

Na 4 jaar hoofdcoach te zijn geweest heeft Chris Ruijs aangegeven dat hij zich, na dit seizoen, op andere hockey gerelateerde zaken wil richten. Wij begrijpen en respecteren zijn keus om minder op het veld te staan.

Bij deze willen wij alvast Chris enorm bedanken voor zijn geweldige bijdrage aan de sportieve ontwikkeling die we als club hebben meegemaakt. Chris heeft hierin een belangrijke rol gespeeld, op het veld, als coach en trainer, maar ook als coach en opleider van onze eigen trainers en coaches. Maar ook als mens, altijd rustig en doordacht. Zijn trainingen en wedstrijdtactiek zijn goed doordacht en weerspiegelen het hockey van vandaag de dag.

Wij wensen Chris heel veel succes met het najagen van zijn andere ambities. Wij zullen Chris daarbij waarschijnlijk nog veel in en om Mijdrecht zien.

En, Chris, natuurlijk verwachten we een geweldige finish van dit seizoen.
Namens Bestuur en TC