WK Hockey: wat is er te doen bij HVM?

Nieuws afbeelding 7-5-2014 Vanaf 31 mei tot en met 15 juni wordt in Den Haag het WK Hockey georganiseerd. Een fantastisch evenement dat hockey in Nederland nog beter op de kaart zal zetten. HVM wil dit Hockey oranjegevoel naar de club halen. Daarom worden er een aantal WK Hockey activiteiten op de club georganiseerd. Dit naast de feesten en toernooien voor diverse doelgroepen, die jaarlijks plaatsvinden. Hieronder vind je het overzicht van de WK activiteiten. Per activiteit zal er aanvullende informatie komen. We zien jullie graag op de club om deze periode tot een onvergetelijke te maken!

Heb je vragen of wil je graag meehelpen bij de organisatie, neem dan gerust contact op met de WK Hockey Ambassadeurs Shampa Meijvis ([email protected]) of Jiska Pleunes ([email protected]).

Begin mei

Inrichten Rabobank Hockey House

Het clubhuis wordt omgetoverd tot Rabobank Hockey House: de deelnemende landen zullen terug te vinden zijn in ons clubhuis, maar uiteraard zal Oranje de boventoon voeren.

Meivakantie

Clinic met tophockeyer

Voor de jeugd (E/D/C) wordt een clinic georganiseerd met een tophockeyer om al onze HVM talenten alvast in de juiste stemming te krijgen.

Meivakantie

WK Poule

Alle teams krijgen de kans te participeren in de WK Poule (kosteloos voor jongste jeugd, kleine bijdrage voor de rest). Gedurende het WK wordt bijgehouden welk team bovenaan staat. Voor de winnaars uiteraard een leuke prijs!

WK Clubdag

Voor de jongste jeugd (tot en met D) wordt een toernooidag georganiseerd in het teken van het WK. De spelvormen zullen gekoppeld worden aan de deelnemende landen en de diverse leeftijdsgroepen. De WK Clubdag wordt gecombineerd met de HVM Open Dag om nieuwe talenten in aanraking te laten komen met hockey en HVM.

31 mei-15 juni

WK Hockey kijken in het clubhuis

Oranje speelt de eerste 10 dagen elke dag. HVM zorgt ervoor dat er een groot scherm wordt geplaatst in het clubhuis, waar de wedstrijden gezamenlijk kunnen worden gekeken. Voor elke wedstrijd wordt een specifieke doelgroep uitgenodigd, die in het VIP gedeelte mag plaatsnemen. Daarnaast worden de kampioenenteams van dit seizoen na afloop van de wedstrijd gehuldigd op het Volvo Medal Plaza. Uiteraard zijn de overige leden en hun familieleden ook van harte welkom.

7 juni

Wedstrijd gelegenheidsteam Senioren tegen Oud-leden; aansluitend BBQ en WK wedstrijd op scherm

De Oud-leden van HVM worden uitgenodigd om een wedstrijd te spelen tegen de Senioren, waarna men kan genieten van een heerlijke BBQ en een mooie hockeywedstrijd op het grote scherm.

14 juni

Rabobank ABC toernooi en WK finale vrouwen op grote scherm

Voor de jeugdleden A, B en C wordt het fameuze ABC toernooi georganiseerd waarna zij met elkaar de WK damesfinale kunnen kijken.

15 juni

WK Finale Mannen met afsluitend feest

De feestcommissie organiseert een spetterend feest ter afsluiting van twee weken fantastisch hockey, zowel in Den Haag als bij ons op de club.