TC

Hockeytechnisch beleid HVM 2013-2016

Nieuws afbeelding 11-3-2014

Beste leden en ouders,

Afgelopen maanden zijn wij als TC druk bezig geweest om een duidelijk en inzichtelijk beleid te maken. Beter gezegd, het beleid dat we grotendeels al jaren uitvoerden op papier te zetten zodat alle leden kunnen lezen wat wij als HVM voor ogen hebben en waar we naar streven. Het is een "levend document”. Dat wil zeggen dat er altijd (na goedkeuring van de TC en het bestuur) wijzigingen en/of toevoegingen gemaakt kunnen worden.

Maar bovenal hopen we dat er nu voor eens en altijd duidelijkheid is en iedereen ziet dat er wel degelijk een beleid en een Jeugd OpleidingsPlan is.

Wilt u weten wat het beleid is inzake indelingen, selecties, meetrainen met..? Wilt u onze doelstellingen weten? Dan nodig ik u uit om het Beleid en het JOP te lezen. Het is te vinden op de site onder het menu "Over HVM/Documenten/Technische Commissie”.

Mochten er vragen c.q. opmerkingen zijn dan horen wij dat graag.

Robbin Snijders

HVM TC