HVM indoor toernooi voor jongste jeugd groots succes!!

Nieuws afbeelding 2-3-2014

Wauw! Wat was het gaaf  vandaag!

De jongste jeugd van HVM heeft vandaag, 2 maart, een indoor toernooi gespeeld. Na een aantal trainingen in de weken hiervoor, was het vandaag tijd voor het echte werk. Een heus zaaltoernooi! Benjamins, Funcky's, Fjes, Etjes het stond er allemaal vandaag! En wat waren jullie goed met elkaar!!

En wat was het leuk om naar jullie te kijken! Het enthousiasme waarmee jullie de wedstrijdjes speelde, het plezier dat jullie met elkaar hadden en de onwijs goede hulp van alle trainers die jullie stonden aan te moedigen langs de lijn of een wedstrijd aan het fluiten waren. Echt geweldig!!

Na 6 wedstrijdjes van ongeveer 8 minuten hadden we 8 winnaars! Want vandaag waren er geen verliezers! Alle teams gingen naar huis met een tasje vol mooie spullen.

De foto's die zijn genomen van de teams, zijn terug te vinden in het fotoalbum van HVM. Hoe kom je daar?
Onder het kopje ''overig'' op de website staat het ''fotoalbum'' van HVM. Daar zijn de foto's terug te vinden die vandaag gemaakt zijn!

Nogmaals, ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en inzet vandaag!

Ik heb genoten!

Groetjes,