DWF - Digitaal Wedstrijd Formulier

Nieuws afbeelding 12-1-2014

DWF – Digitaal Wedstrijd Formulier

Dit jaar is het 1e jaar dat het DWF ook in de zaal wordt gebruikt.

Hartstikke handig, maar ook even wennen voor aanvoerders, coaches, managers, zaalleiding en scheidsrechters.

Aangezien ik dit jaar controleer of zowel het team als de scheidsrechter(s) (zowel in het veld als in de zaal) het DWF goed afgerond hebben, kost het mij op de zaterdag- en zondagavond toch redelijk wat tijd om alles wat betreft HVM afgerond te krijgen.

Maar het gaat steeds beter. NU (zondag avond 12/01 21:00) is alles wat betreft HVM afgerond. HELEMAAL TOP. Daar kunnen andere clubs nog wat van leren.

Veld : Dit loopt al een paar jaar en werkt prima. Vaste teams met vaste coaches/managers en vaste scheidsrechters

Zaal : Dit jaar voor het eerst. Coaches/managers zijn soms nieuw. Dat geldt ook voor de scheidsrechters.

Wat kan er gedaan worden om "mijn werk” makkelijker te maken?

-          Vul 1 dag voor de wedstrijd de spelers/speelsters in (anders kunnen scheidsrechters niets doen)

-          Spreek voor de wedstrijd af wie het DWF afrond

-          Na de wedstrijd direct met de scheidsrechter(s) het DWF afronden.

Je kan er maar klaar mee zijn. Natuurlijk niets vervelender dan van mij op zaterdag- / zondagavond een email dan wel SMS te ontvangen. Dat kost iedereen meer tijd dan nodig is.

Heb je vragen?

Aarzel dan niet om mij te benaderen. Ik weet zeker niet alles, maar het wedstrijdsecretariaat dan wel de scheidsrechterscommissie kunnen mij dan altijd assisteren.

Marcel Buyink :