header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Sportiviteit & Respect

Nieuws afbeelding 10-12-2013

Deze begrippen kennen we natuurlijk allemaal en als club onderstrepen we die ook. Maar hoe zorg je er nu voor dat het niet bij woorden alleen blijft en breng je het ook daadwerkelijk in de praktijk?

Daarvoor willen we graag een ambassadeur aanstellen.

Deze persoon vertegenwoordigt HVM in de overleggen die op districtsniveau worden gehouden en zorgt ervoor dat de afspraken die daar gemaakt worden binnen onze club worden uitgedragen. Het district Noord Holland heeft nl. als enig district afgesproken om met vertegenwoordigers van alle clubs eens per kwartaal bij elkaar te komen om te bespreken welke concrete stappen er door de clubs genomen kunnen worden.

Wie vindt het leuk om HVM hier te vertegenwoordigen en de plannen (ism. het bestuur) binnen de club in te voeren?
Meld je aan via de mail bij [email protected].