Zaalhockey voor HVM mini's

Nieuws afbeelding 30-11-2013

Beste ouders/verzorgers van de HVM jongste jeugd, (1e jaars E-tjes, F-jes, Benjamins en Funkies)

De winterstop nadert en dus wordt er minder op de velden getraind. Dat geldt ook voor de jongste leden van HVM, maar wij hebben iets anders voor jullie in petto!

Voor jullie hebben we De Phoenix gereserveerd op een aantal woensdagmiddagen in januari en februari. In kleine groepjes zaalhockey spelen onder begeleiding van Claudia Röling – dat is leuk!

De data zijn: 8, 15, 22, 29 januari, 5 en 12 februari.

Tijd: 15:00 tot 16:00 of 16:00 tot 17:00

Ook hebben we een klein afsluitend toernooi op zondag 2 maart van 10:00 tot 13:00 uur gepland.

Wil je mee doen? stuur dan een mailtje naar [email protected] en vermeld je naam en team. We vragen een kleine bijdrage (€10) van leden om de kosten van de zaalhuur te dekken, dit bedrag wordt door de penningmeester geïnd.

We zullen de kinderen in groepjes indelen zodat we niet met teveel tegelijk in de zaal zijn.

Jullie horen van ons (via LISA) wanneer je naar de zaal mag komen om te spelen. Vergeet niet je bitje, scheenbeschermers en stick mee te nemen, en neem je schone zaalschoenen mee in een tas.

Een aantal ouders hebben gevraagd of er een zaalstick en handschoen moeten worden aangeschaft. Dat is niet nodig, als je die toevallig hebt of kunnen lenen is dat prima, anders mag een gewone stick gebruikt worden.

Ben je al aangemeld, dan ben je toegevoegd aan het team ‘ZH Minis’ (klik hier als je ingelogd ben).

Met sportieve groet,

Jenny Zonneveld