Commerciële uitingen in en rond het clubgebouw

Nieuws afbeelding 25-11-2013
Wij merken dat we als vereniging met 600 leden interessant zijn voor aanbieders van commerciële diensten en producten. Een aantal aanvragen hiervoor verloopt netjes via de sponsorcommissie, maar er zijn ook initiatieven die zelfstandig en zonder medeweten van de sponsorcommissie worden uitgevoerd.

Hierbij wil ik een ieder oproepen om vooral de weg naar HVM te blijven vinden om uw bedrijf / dienst onder de aandacht te brengen van onze leden en de bezoekers van de vereniging. Deze aanvragen kunt u sturen naar [email protected]. Tegen uitingen in en rond het clubgebouw die niet bij de sponsorcommissie zijn aangemeld moeten we helaas wat strenger gaan optreden. Uitingen die wel zijn aangemeld, maar door de vereniging niet 100% naar behoren (tevredenheid van de sponsor) zijn uitgevoerd, krijgen vanaf heden extra aandacht.

Met de nieuwe sponsorcommissie zijn wij verder druk bezig om nieuwe sponsorpakketten te maken en huidige overeenkomsten / afspraken tegen het licht te houden. De nieuwe pakketten staan in het teken van partnership; kortom echt een relatie opzoeken met het bedrijf die HVM een warm hart toedraagt. Graag spreken vanaf heden dan ook over partners van HVM. Als u ideeën heeft voor de commissie dan horen wij het uiteraard graag.

Met sportieve groet,

Dennis de Jong