Bijscholing ‘Trainen en coachen van pubers’ in Amsterdam

Nieuws afbeelding 23-10-2013

Sport heeft een belangrijke pedagogische waarde in de Nederlandse samenleving. Na het gezin en school wordt de sportvereniging gezien als het derde belangrijke opvoedmilieu. Ongeveer driekwart van alle jeugd sport actief in een sportvereniging. Het bereik van de georganiseerde sport onder opgroeiende jeugd is erg groot. In sport leren kinderen en jongeren verschillende (sociale) vaardigheden zoals samenwerken, omgaan met regels en gezag en doorzetten. Om dit te bereiken moet de trainer-coach bekwaam zijn op het gebied van leren en omgaan met sporters.

Vanaf maandagavond 25 november start de (gratis) bijscholing ‘Trainen en coachen van pubers’ in Amsterdam.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de bijscholing. De overige 3 avonden vinden plaats op:

- Maandagavond 2 december
- Maandagavond 9 december
- Maandagavond 16 december

Aanmelden kan via onderstaande link.