Uitbreiding bestuur met post Technische Zaken

Nieuws afbeelding 1-10-2013 Onlangs heeft het bestuur, de hoofdtrainer en een afvaardiging van de TC een strategische sessie gehad met de KNHB. Deze sessie is richtinggevend voor een meerjarenplan waaraan het bestuur de komende tijd gaat werken. Vooruitlopend op dit plan heeft het bestuur het besluit genomen om het bestuur uit te breiden met een extra zetel, namelijk die van Technische Zaken. Op deze manier wil het bestuur samen met de Technische Commissie werken aan het verder professionaliseren en optimaliseren van het technisch beleid binnen de vereniging. Jan Vesseur zal als voorzitter van de TC deze rol in het bestuur voorlopig ad interim vervullen. Tijdens een eerstvolgende Algemene Ledenvergadering zal deze uitbreiding van het bestuur voorgelegd worden aan de leden, zodat het officieel bekrachtigd kan worden.