Voorstelling 'Wel Winnen, hè!'

Nieuws afbeelding 19-9-2013

Beste HVM-ers,

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is "Wel winnen, hè!” (voor vrijwilligers) een leuke en inspirerende voorstelling voor jou. Deze voorstelling gaat over het versterken van sportclubs en het begeleiden van (jeugdige) sporters. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waardoor prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

Vorig jaar hebben meer dan 23.000 mensen de voorstelling ‘Wel Winnen, hè!’ bezocht.

De KNHB wil graag vrijwilligers én ouders uitnodigen om de voorstelling te bezoeken. Een inspirerende show voor alle betrokkenen van sportverenigingen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.welwinnenhe.nl/

Voor maar € 5,- p.p. heb je een avondje uit en kun je gezellig met elkaar als commissie, coaches, trainers of ouders naar een voorstelling gaan.