NIEUWE VOORZITTER & PENNINGMEESTER GEZOCHT
31-5-2018  |

Zoals we allemaal weten kan een club alleen bestaan bij de inzet van iedereen en een aantal mensen in het bijzonder. Algehele trend is dat we zien dat steeds meer werk op steeds minder schouders terecht komt. Dat geldt niet alleen voor HVM, maar dat zien we ook daarbuiten.

HVM heeft te maken met een teruglopend ledenaantal en veel vacante posities binnen verschillende commissies en nu ook het bestuur. Daarom wil ik een ieder vragen zijn steentje bij te dragen zodat we onze mooie club op de juiste manier aan de gang kunnen houden en onder het mom ‘Vele handen maken licht werk’ moeten we toch ook in staat zijn om de fun factor hoog te houden binnen de vereniging.

In dat kader wil ik in ieder geval een 2-tal vacatures speciaal onder de aandacht brengen. Door het vertrek van een 2-tal bestuursleden zijn wij dringend en per direct op zoek naar een Voorzitter en een Penningmeester.

Voorzitter:

De voorzitter is eindverantwoordelijk voor het totale beleid. Het doel van de functie is het activeren, motiveren en coördineren van de onder zijn of haar beheer gestelde commissies. Daarnaast vertegenwoordigt de voorzitter de maatschappelijke belangen en rol van de vereniging in de gemeenschap waarbinnen de vereniging actief is.

Je bent lid van het dagelijkse bestuur van Hockeyvereniging HVM.

Penningmeester:

De penningmeester draagt zorg voor een verantwoord beheer van de financiën van de vereniging. Tevens is het doel van de functie het activeren, motiveren en coördineren van de onder zijn of haar beheer gestelde commissies. Evenals het leveren van een bijdrage aan en het implementeren van het beleid van Hockeyvereniging HVM

Je bent lid van het dagelijkse bestuur van Hockeyvereniging HVM

Uiteraard zijn er uitgebreidere profielen beschikbaar. Handiger is als je iets wilt doen is om even contact te zoeken.

Eltjo Bril

Vice-voorziter HVM