header foto header foto header foto
 

Arbitrage: DWF

Hoe werkt het digitale wedstrijdformulier? 

Instructies voor de scheidsrechters: 

Alle personen die in Lisa staan geregistreerd als scheidsrechter en beschikken over een scheidsrechterskaart kunnen wedstrijden via het digitale wedstrijdformulier invullen. 

Aan jullie de vraag om te controleren of jullie met een juist mailadres én mobiel telefoonnummer in Lisa bij jullie team vermeld staan. Is dit niet het geval, willen jullie dit dan zelf aanpassen? (instructies staan op de HVM website). 

 Als scheidsrechters zijn ingedeeld in Lisa om een bepaalde wedstrijd te fluiten dan zullen deze personen donderdag voor de wedstrijddag een mail ontvangen met daarin een handleiding en een link naar de te fluiten wedstrijd. 

Op de wedstrijddag krijgen de twee ingedeelde scheidsrechters na afloop van de te fluiten wedstrijd van de coaches van de twee partijen één en dezelfde verificatiecode. Met deze code én lidnummer OF bondsnummer OF kaartnummer kunnen de twee scheidsrechters via de link die zij eerder in de week toegestuurd hebben gekregen inloggen als scheidsrechter en de eindstand, gele/rode kaarten en eventuele opmerkingen invoeren. Vervolgens zullen de twee begeleiders van de twee partijen dit bevestigen en klaar is het formulier. Het mooiste is als alles direct na de wedstrijd wordt afgehandeld, leen desnoods een smartphone van iemand anders. Is dit niet mogelijk dan kan dit ook thuis door de scheidsrechters via de computer gebeuren. 

Indien de scheidsrechter verhinderd is dan zorgt hij/zij natuurlijk voor vervanging, de scheidsrechter dient er dan wel voor te zorgen dat de vervanger de mail ontvangt met de link naar de te fluiten wedstrijd. 

Mocht een scheidsrechter het digitale formulier vergeten in te vullen dan zal deze persoon later in het weekend nog een herinneringsmail ontvangen dat het wedstrijdformulier niet of onvolledig is ingevuld. 

Instructies voor de aanvoerders, coaches en managers, senioren van HVM

Deze personen zullen donderdag voor de wedstrijddag een mail ontvangen met daarin een handleiding, een verificatiecode en een link. Met deze code kan op de link al de wedstrijd opgehaald worden en daags van tevoren de spelerslijst al worden ingevuld. 

Op de wedstrijddag zelf zullen de twee begeleiders van de twee teams na de wedstrijd de verificatiecode geven aan de scheidsrechters die met zijn of haar smartphone ook zo de wedstrijd op kan halen en de eindstand, gele/rode kaarten en eventuele opmerkingen kan invoeren. Vervolgens zullen de twee begeleiders van de twee partijen dit bevestigen en klaar is het formulier. Het mooiste is als alles direct na de wedstrijd wordt afgehandeld is dit niet mogelijk doordat er geen internetverbinding mogelijk is dan kan dit ook thuis via de computer gebeuren. 

Mocht een begeleider of scheidsrechter het digitale formulier vergeten in te vullen dan zal deze persoon later in het weekend nog een herinneringsmail ontvangen dat het wedstrijdformulier niet of onvolledig is ingevuld.

 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht