header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Arbitrage  Aantal vragen: 1
 Bardienst  Aantal vragen: 1
 Bestuur en Commissies  Aantal vragen: 1
 Praktische vragen  Aantal vragen: 2
 Vacatures  Aantal vragen: 5

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Bardienst
Instructies voor het draaien van de bardienst 

Koffie

  1. Alle koffiebenodigdheden staan in het kastje onder het koffiezetapparaat. Als er iets op is, kan dat aangevuld worden uit de voorraadruimte beneden.
  2. Aanzetten: hoofdknop + 2 schakelaars voor de warmhoudplaatjes.
  3. Als het oranje controlelampje uit is, eerst een koffiefilter er in doen en daarna 1 zakje koffie er in doen.
  4. Daarna (bovenop) het water tot net onder de rand vullen. Snel de koffiekan eronder zetten, aangezien de koffie snel doorloopt.
  5. Zorg ervoor (zeker met slecht weer), dat vlak voor de rust en voor het einde van de wedstrijd, er voldoende koffie aanwezig is. Er zijn diverse thermoskannen.

Thee

  1. De waterkoker staat in de keuken. Waterkoker vullen en aanzetten.
  2. Glazen kopjes staan in het linker bovenkastje.
  3. De theezakjes liggen op het plankje ernaast.

Frisdranken

  1. In de linker koelkast onder de bar staan de grote flessen frisdrank. Deze worden uitgeschonken in de (kleinere) frisdrankglazen.
  2. In de rechter koelkast staan de kleine flesjes frisdrank.

Ranja

  1. Elk team (en natuurlijk de gasten) krijgen een bekertje ranja (Gratis).
  2. In de keuken staan glazen kannen. Vul die met +/- 1 cm ranja en vul de rest met water.
  3. Gebruik de beschikbare “meters” (links naast de biercel) en vul die met plastic bekertjes. Zorg er voor, dat de ranja klaar staat als de teams van het veld komen.

Snoep

  1. Zorg er voor dat er voldoende zakjes snoep gemaakt zijn. Dat maakt het werk achter de bar veel eenvoudiger.
  2. Een zakje snoep kost 50 cent. De kleine snoepjes (bijv kikkertjes) zijn 3 cent en de grotere snoepjes (bijv. dinosaurus) zijn 5 cent.
  3. Vul de zakjes zodanig dat er voor 50 cent in zit.
  4. Per weekend zijn er 50-100 zakjes nodig.

Betaling

  1. Alle consumpties moeten direct afgerekend worden.
  2. De coaches hebben consumptiebonnen voor koffie of thee. Deze bonnen moeten na ontvangst verscheurd en weggegooid worden.

Consumpties

  1. Het is natuurlijk toegestaan voor de mensen achter de bar om een gratis kopje koffie of thee te drinken.
  2. Het is echter NIET toegestaan om onbetaald andere dranken of etenswaar (bijv. Mars of tosti) te nuttigen.

Etenswaar

  1. De tosti’s liggen of in de vrieslade van de koelkast of in de diepvries die in de voorraadruimte staat.
  2. Pas wel op voor de steile trap.
  3. Het is het beste om de tosti’s eerst te ontdooien in de magnetron indien ze nog bevroren zijn. Dit duurt +/- 1.5 minuut. Daarna kan de tosti voor +/- 5 minuten in het tosti apparaat.
  4. Broodjes kroket. Het duurt +/- 30-60 minuten voor het frituurvet warm is.
  5. De broodjes en de kroketten liggen of in de vrieslade van de koelkast of in de diepvries beneden.
  6. Het beste is om tijdig de broodjes te laten ontdooien.
  7. Als het frituurvet warm is (het controle lampje is dan uit) duurt het +/- 5 minuten voor de kroket klaar is.

Veiligheid

  1. Controleer bij het begin van de bardienst of er voldoende ijs voor blessures is. Zonodig de voorraad ijszakjes aanvullen tot 5 zakjes. Als ijs meegegeven wordt, direct bijmaken. IJszakjes liggen in de rechter keukenlade.
  2. In het geval van blessures liggen er zakjes ijs in de vrieskist die bovenop de biercel staat. Theedoeken liggen in de keuken.
  3. Let erop dat de theedoeken wel terug gebracht worden.
  4. De EHBO-kist staat op de biercel.
  5. De telefoonnummers van de hulpdiensten liggen bij de telefoon.

EEN PRETTIGE BARDIENST

 

Contact

Adres
Proostdijstraat 41,
3641AT Mijdrecht
0297 - 28 70 32
[email protected]

Postadres
Ridderschapstraat 36,
3641JZ Mijdrecht