Hockey: Walking Hockey

Bij HVM kennen we al heel lang de "Trimmers” en dat is al jaren een groot succes. Maar er is meer te doen, want bewegen is ontzettend belangrijk.

In samenwerking met de Gemeente De Ronde Venen wordt "Walking Hockey” opgezet om mannen en vrouwen vanaf 55 jaar actief te krijgen.

Niemand is te oud om mee te doen. De sport kan op elk inspanningsniveau worden gespeeld zodat iedereen mee kan doen. Het is een veilige sport en hockey ervaring is zeker niet nodig.

"Walking Hockey” is een teamsport, een mix van mannen en vrouwen en wordt gespeeld op een kunstgrasveld.

Op woensdag 13 maart zal de eerste training starten in het clubhuis van HVM (Proostdijstraat 41). Er zal uitleg gegeven wordt wat "Walking Hockey” precies inhoudt. Sticks zijn beschikbaar op de club, maar neem wel sportschoenen mee.

We beginnen om 20:00. Na wat lichte oefeningen voor de warming-up gaan we aan de slag met de bal en de stick.

De training wordt gegeven door Lisanne de Roever. Zij is haar carrière gestart bij HVM en heeft zelfs op de Olympische Spelen meegedaan.

Wil je meedoen of twijfel je nog, neem dan even contact op met Elly van Dijk. Zij kan je meer informatie geven ([email protected]) of 06-22123170