Proef trainen

HVM verwelkomt heel graag nieuwe leden. We snappen dat je misschien eerst een paar keer vrijblijvend mee wilt trainen voordat je definitief beslist of je lid wilt worden.

Bij HVM mag je altijd 3x gratis meetrainen!

Als je geen contact hebt met een leeftijdsgenootje, die al hockeyt bij HVM via wie, je zou kunnen vragen of je een paar keer mee kan komen trainen, vraag dan aan ons, de technische commissie, wanneer je zou kunnen komen. We geven je dan ook verdere informatie. Gebruik daarvoor s.v.p. het onderstaande aanvraagformulier.

Dit formulier wordt vanaf mei 2020 ook gebruikt om kinderen van buiten de vereniging uit de gemeente De Ronde Venen, in de gelegenheid te stellen om wekelijks zonder kosten te komen hockeyen. Dit vanwege de beperkte sportmogelijkheden gedurende de intelligente lockdown en voor zover het qua capaciteit mogelijk is.