header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Hockey: Trainers

Trainers
 
Trainers krijgen de inhoud voor de trainingen van de hoofdtrainer. Passen deze oefeningen aan naar het niveau van de groep waar ze op dat moment mee werken.
 
Doelstellingen voor trainingen
 
Zorg ervoor dat de kinderen zo min mogelijk stil staan, 6 & 8 tallen hebben geen oefeningen zonder stick en bal. Probeer zoveel mogelijk plezier te brengen in de training, een fijne training zorgt voor een goede sfeer en zal op termijn het spelplezier bevorderen, kinderen zijn gevoelig voor sfeer en spelplezier.
 
Materiaal trainingen
 
De trainingsmaterialen worden verzorgd door de hoofdtrainer, ballen pilonnen of hoedjes en overige materialen. De trainer is verantwoordelijk voor het natellen en retourneren van de materialen aan het einde van zijn trainingen. Trainers zijn op tijd voor de training aanwezig, dragen sportkleding, hockeyschoenen en hebben een hockeystick en fluitje bij zich.
 
Declareren van gewerkte uren
 
Bij aanvang van het seizoen krijgen de trainers een declaratie formulier. Dit formulier moet worden ingeleverd bij aanvang van de winterstop en het tweede deel van de trainingen kan worden gedeclareerd aan het einde van het seizoen, na de selectie trainingen. De trainer is zelf verantwoordelijk voor het correct bijhouden van haar/zijn uren. Het declaratie formulier wordt verstuurd per mail naar [email protected]. Op dit adres kunnen trainers ook vragen en opmerkingen versturen betreffende de trainingen. De gedeclareerde uren worden verzameld door de trainingsco√∂rdinator deze verstuurd ze in pakketten naar de penningmeester. Trainers die meer uren per week trainingen verzorgen kunnen bij aanvang van het seizoen andere afspraken maken over de betalingstermijn.
 
Afgelastingen
 
Trainingen die ruim voor aanvang van de training zijn afgemeld worden niet vergoed aan de trainers.
 
Opleidingen
 
HVM tracht zoveel mogelijk kennis van trainers te delen, en zal zorg dragen voor een gedegen begeleiding van beginnende trainers. Voor gevorderde trainers organiseren we indien daar voldoende behoefte aan is opleidingen als JHT van de KNHB.
 
Sportways kampen
 
Trainers van HVM kunnen zich opgeven voor sportways hockeykampen, de vergoeding van deze kampen gaat via Sportways.